Spelregels voor proefslapen

U kunt op een NeoQuartz matras of oplegmatras tot 14 dagen of langer proefslapen. Het is erg belangrijk om een goed matras te kopen. Met de aankoop van een NeoQuartz matras investeert u duurzaam in uw gezondheid.

In onze showroom is het proefliggen beperkt maar niet onbelangrijk.  U kunt diverse samenstellingen van NeoQuartz matrassen uitproberen en met hulp van een deskundig slaapadviseur tot een optimale matraskeuze komen. In de praktijk blijkt bijna iedereen zo een definitieve juiste keuze te kunnen maken. Ook kan een deskundig telefonisch advies al tot de juiste keuze leiden.

Om zeker te weten of deze keus op de langere termijn het gewenste slaapcomfort oplevert, heeft u echter meerdere nachten nodig om te ervaren of een nieuw matras voor u geschikt is. Bij ons bedrijf mag u een matras of oplegmatras twee weken (of langer) uitproberen zonder dat u eerst een matras zou moeten aankopen. Neemt u hiervoor contact op met onze showroom 0492-527 294 of bel 06-1489 0925, te bereiken tot 22 uur. 

Hoe gaat één en ander in zijn werk als u wilt proefslapen?

1.
Proefslapen is mogelijk op een matras of oplegmatras. Indien u nog in het bezit bent van een prima matras dan volstaat een oplegmatras. Is de matras aan vervanging toe dan kan er op verschillende soorten matrassen worden proefgeslapen. Indien men niet naar de showroom komt dan wordt de keuze telefonisch of per e-mail gemaakt in overleg met de klant. 

2.

Bent u na ons advies en uitproberen niet tevreden, dan geeft u dit per mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of per telefoon binnen de proefslaaptermijn door. U betaalt voor het proefslapen alleen de verwerkingskosten en die zijn voor twee weken voor 1 of 2 matrassen of 1 of 2 oplegmatrassen € 25,-. Na de 2 weken komt er € 5,- per matras of per oplegmatras per week bij. De matrassen of oplegmatrassen worden kosteloos bij u opgehaald.

3.

Besluit u een matras of oplegmatras te kopen dan wordt een nieuw matras gemaakt en aan u toegestuurd. De bestelling wordt gratis bij u bezorgd en het bedrag voor het proefslapen wordt van de factuur afgetrokken.