I.V.M. DEELNAME AAN DE GEZONDHEIDSBEURS IN UTRECHT IS DE SHOWROOM GESLOTEN OP 8 EN 9 FEBRUARI. WEL TELEFON. BEREIKBAAR OP 0492-527294 of 06-1489 0925

NeoQuartz matras

NeoQuartz Comfort Sleeping® biedt u letterlijk en figuurlijk een droommatras. Dankzij de unieke samenstelling staat het NeoQuartz matras namelijk garant voor een heerlijke nachtrust en tegelijkertijd heeft het een positieve werking op uw gezondheid (ook preventief). Het matras bevat een unieke tussenlaag van magneten en kristallen, waarvan de overtuigende werking is ontdekt na jarenlang onderzoek. Het NeoQuartz matras biedt ook een oplossing bij klachten, zoals slecht uitgerust zijn, rug- of spierpijn en moeheid. 


Onderzoek en klantervaringen: het NeoQuartzmatras stimuleert de gezondheid

U zult het handgemaakte NeoQuartz matras dankzij de onderscheidende ingrediëntenmix ervaren als het matras van uw dromen.De vele onderzoeken en reviews bewijzen de positieve werking op onder andere de lichamelijke/geestelijke gezondheid, het gevoel van fitheid en de nachtrust. Ervaar het zelf en beleef de voordelen!

Enkele voordelen van het NeoQuartz matras

check  preventieve werking op uw gezondheid

check  betere nachtrust dankzij diepere slaap

check  comfortabel wellness matras (met de hand gemaakt)

check  aantrekkelijke prijzen voor deze unieke technologie

check  twee weken of langer proefperiode mogelijk

Wij hebben nog enkele showroommatrassen en oplegmatrassen in de maat 90x200 cm waarop u een korting ontvangt van maar liefst 40%. 

 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op.